Kitekurs på Rauland 2024

Alt ligger til rette for en fantastisk helg på høyfjellet. Ta med vennegjengen, firmaet eller kom alene. Vi lærer deg å kite med Norges beste kitekurs tilpasset nybegynnere og erfarne i alle aldre.

Hvorfor velge oss?

 • Praktisk anlagt kurs
 • Mer utstyr pr. elev
 • Vindsikkert sted
 • God oppfølging
2 dagers kitekurs
3 499 kr
2 dagers kitekurs hvor vi går igjennom alt av grunnleggende teori slik at du blir en selvstendig kiter.
2 dagers kitekurs
Alt kiteutstyr inkudert?
Dagskurs
2 199 kr
For deg som har prøvd før og trenger en liten oppfriskning eller for deg som ikke har tid til 2 dagers kurs.
1 dags kitekurs
Alt kiteutstyr inkudert?
3 timers introkurs
1 499 kr
Passer for deg som er usikker på om kiting er noe for deg. Du får en kjapp intro og muligheten til å fly små kiter
3 timers kitekurs
Alt kiteutstyr inkudert?
Dag 1

 • Oppmøte - Oppstart kl 10.00 om ikke annet er avtalt. Oppmøtested etter avtale før kurs.
 • Kitekurs del 1 - Vi går gjennom grunnleggende teori, og du får prøve å styre kite.
 • Lunsj (ta med nistepakke)
 • Kitekurs del 2 - Vi bygger videre på det vi lærte på del 1 og forsøker å bli mest mulig selvstendig med kite. Vi går gjennom forskjellige teknikker for å bli god til å styre kiten og prøver oss på bodydragging i vannet. Hovedfokus er å bli mest mulig selvstendig med kiten og trygg på sikkerhet.
Dag 2

 • Oppmøte etter avtale
 • Kitekurs del 3 - Ut fra hver enkelt deltagers ferdighetsnivå bygger vi videre på det vi kan og husker fra dag 1. Med fokus på sikkerhet og en trygg følelse med kiten så er målet å bli mest mulig selvstendig med kite og kunne avanserte teknikker for å klare seg alene med kiten.
 • Lunsj (ta med nistepakke)
 • Kitekurs del 4 - Kiting med fleksibel avslutning på dagen avhengig av vær/vindforhold og hvor mye man orker å kite. Bodydragging opp mot vinden og øving med brett skjer også i løpet av dag 2. Normalt sett avslutter vi ca kl 16

 

MÅLET MED KURSET

Målet med kurset er at du blir en selvstendig kiter slik at du kan fortsette å øve deg videre på egen hånd. Du lærer alt du trenger om sikkerhet og kitekontroll. Avhengig av hver enkelt elevs ferdigheter kommer noen elever i gang med mer avanserte øvelser som hopping mens de fleste kommer til et nivå hvor man mer eller mindre kommer opp på brettet. Kurset vårt går grundig til verks og vi tar ingen snarveier på vei til god kitekontroll. Hos oss får du trygg kiting med en grundig utvikling basert på dine egne ambisjoner og forutsetninger.

FØR KURSET

Etter du har registrert deg så vil du motta informasjon i form av en PDF og en epost hvor du får nødvendig informasjon om hva du trenger å ta med deg til kurset, generell teori om kiting, oppmøtetid og sted, osv...
 
Utover dette så er vi alltid tilgjengelig på epost eller telefon slik at du når som helst kan stille oss spørsmål angående kurset. Ikke nøl med å ringe oss på tlf 41-777-888 hvis du lurer på noe.
 

ETTER KURSET

Etter kurset vil du få kurstilbud fra Norges Ledende Kiteshop - Urge.no. Vi hjelper deg i gang med tips, utfyllende informasjon om hvor og når det er bra å kite, invitasjoner til kitesamlinger og annen nyttig info. Målet vårt er at du/dere ender opp som aktive kitere.
 

UTSTYR

Vi bruker det markedsledende utstyret fra NORTH, CABRINHA, SHINN og MYSTIC på våre kitekurs. Vi har også en serie med egenproduserte kiter og trapeser. Kiteskolen.no har norges største park av kursutstyr slik at vi har godt med utstyr på våre kitekurs. Dette er en stor fordel for deg som elev! Les mer om kiteutstyr på cabrinhakites.com / mysticboarding.com og i nettbutikken til Urge.no
 

VANLIGE SPØRSMÅL

 
Er det kaldt i vannet? Med godt våtdraktutstyr som er inkludert i prisen på 1 og 2 dagers kurs så fryser du ikke når du er i aktivitet ute i vannet
 
Er våtdrakt inkludert? - Ja på 1 og 2 dagers kurs. Om du har en passende drakt (5/3mm eller tykkere) så kan du gjerne bruke egen drakt.
 
Kan jeg kite på vann etter kurset? - Du vil være i stand til å fortsette øvingen alene. Hvor lang tid man trenger for å komme skikkelig i gang varierer fra person til person. Normalt får de fleste det til med 1-2 dagers øving etter kurs.
 
Kan jeg leie kite? - Alt kiteutstyr er inkludert i prisen på 1 og 2 dagers kurs
 
Jeg har kjøpt en kite, skal jeg ta den med? - Ja det kan du godt gjøre så kan vi vise deg hvordan sikkerhetsystemet fungerer på akkurat din type kite.
 
Hvilken kite bør jeg kjøpe? - På kurset vil du få informasjon om de forskjellige typer kiter. Vi bruker kiter fra Cabrinha og North som er de desidert beste kitene på markedet.

Ta med venner og spar penger!

Kiteskolen.no tar gode tilbud til et helt nytt nivå! Fra vår butikk Urge.no får du nå helt gratis trapes til kiting hvis du melder på en liten gruppe. Det betyr at du kan spare massevis av penger ved å invitere med noen venner på kitekurset.

Hva er et trapes?

Trapes er beltet man fester rundt livet hvor man så fester kiten. Når du har et trapes så mangler du bare en kite med bar for å ha komplett utstyr for snøkiting!

MELD PÅPERSONER SAMTIDIG;
FÅ 1 TRAPES VERDI 2699,-

Kitecamp kite trapes

Error: Contact form not found.

Fill out my online form.